Liesbeth

In dit stuk van Stamptable's Blog, kan je de dingen vinden die ik - Liesbeth van Deemter - gemaakt heb. Op de Home pagina heb ik me al voorgesteld, daar kan je meer over mij lezen.

Ik zal hoofdzakelijk werk maken met de stempels van Lavinia. Ik vind ze ontzettend leuk. Maar zeker ook andere producten van Stamptable zullen voorbij komen.


Ik gebruik stempels, inkten en verf in mijn werk. Maar ik maak ook multi media projectjes - zoals journals. In de blogs zal ik mijn werk toelichten, welke producten gebruikt zijn. Soms maak ik ook video's, dan kan je mee beleven hoe iets tot stand komt. 

 

Postzegels

Een andere richting - naast het kaarten maken met Lavinia stamps - waar ik de laatste tijd mee bezig ben, zijn Art-Journals. Dit zijn handgemaakte journals (dagboekjes) met van alles en nog wat er in. Vaak een beetje in vintage stijl. Ik zal binnenkort hier wel wat laten zien. In zo'n journal maak je zelf heel veel dingen. Soms van prachtige nieuwe materialen en soms van gebruikte materialen. Vaak worden daar ook kleine 'ornamentjes' in gemaakt zoals een 'postzegel'. Ik laat je zien hoe ik het doe. Maar natuurlijk zijn er vele manieren en vele varianten.Je kunt ze ook zeker heel erg leuk op zelfgemaakte kaarten gebruiken. Kijk maar hoe mooie ze zijn!

Lees meer »

Winterlandschap

Het nieuwe jaar is begonnen. Ik wens iedereen die dit leest het allerbeste voor 2023. Dat we maar heel veel plezier mogen beleven met het uiten van onze creativiteit.

Lees meer »

Kerstlabels

Het is weer december en Kerst komt er aan.Voor wie zijn kerst-presentje een prachtig label wil geven, kan hier een aantal voorbeelden vinden.Het materiaal dat ik gebruikt heb is het standaard 300 grams multi-media papier. Hiervan heb ik 4 labels geknipt van ongeveer 6 x 11,5 cm. Om zelf een label te maken: je knipt een hoekje af, legt deze (in spiegelbeeld aan de andere hoek) en knipt langs de rand de andere zijde ook af. Zo heb je ongeveer dezelfde hoekjes. En in het midden pons je een gaatje.

Lees meer »

Perspectief - Darcy in het bos

Deze achtergrond, die ik met de Lavinia sprays heb gemaakt - zie een eerder blog - sprak me ook direct aan. Ik zag in de lichte groene stukken de lichtval van de zon... misschien een spiegeling ergens.... Maar het was voor mij duidelijk dat het een bos scene moest worden.

Lees meer »

Lavinia Sprays uitproberen

Deze prachtige nieuwe serie Lavinia Sprays staat klaar op mijn bureau om gebruikt te worden. Ik heb er nog niet eerder mee gewerkt, dus wordt het een leuk feestje om ermee te gaan spelen. Ik heb de 12 Acrylic kleuren en de Mist Spray: Blue Moon (silver mica infused), en Spring Moss (copper mica infused). De Acrylic sprays zijn dekkend; natuurlijk afhankelijk hoe  je ze gebruikt, hoe dik je ze spayed en of je ze daarna met water besproeid of niet. 

Lees meer »

Video tutorial Forest Cap Toadstool

In paar video’s wil ik jullie laten zien dat je ook met een klein aantal stempels/materialen toch heel verschillende voorstellingen kan maken. Dat maakt het juist zo leuk! Laat je fantasie maar de vrije loop.

Lees meer »