Liesbeth

In dit stuk van Stamptable's Blog, kan je de dingen vinden die ik - Liesbeth van Deemter - gemaakt heb. Op de Home pagina heb ik me al voorgesteld, daar kan je meer over mij lezen.

Ik zal hoofdzakelijk werk maken met de stempels van Lavinia. Ik vind ze ontzettend leuk. Maar zeker ook andere producten van Stamptable zullen voorbij komen.


Ik gebruik stempels, inkten en verf in mijn werk. Maar ik maak ook multi media projectjes - zoals journals. In de blogs zal ik mijn werk toelichten, welke producten gebruikt zijn. Soms maak ik ook video's, dan kan je mee beleven hoe iets tot stand komt. 

 

Perspectief - Darcy in het bos

Deze achtergrond, die ik met de Lavinia sprays heb gemaakt - zie een eerder blog - sprak me ook direct aan. Ik zag in de lichte groene stukken de lichtval van de zon... misschien een spiegeling ergens.... Maar het was voor mij duidelijk dat het een bos scene moest worden.

Lees meer »

Kaart met Lavinia Sprays als achtergrond

Zoals ik in mijn vorige blog heb laten zien, heb ik een aantal achtergronden gemaakt met de Lavinina sprays. Het is even wennen en uitproberen, maar ze werken prachtig. En ik ben er wel fan van!Wat het ook doet is je creativiteit stimuleren. Wanneer ik een achtergrond maak met Distress Oxides, dan bedenk ik vaak van te voren wat ik wil. Omdat je ze met een borstel aanbrengt, stuur je de  kleuren waar ze komen. Met de sprays is dit natuurlijk anders. Ik had wel een idee ongeveer, maar het eindresultaat is altijd een verrassing. Pas als je de resultaten ziet kan je je gaan bedenken wat je ermee wil gaan maken!

Lees meer »

Lavinia Sprays uitproberen

Deze prachtige nieuwe serie Lavinia Sprays staat klaar op mijn bureau om gebruikt te worden. Ik heb er nog niet eerder mee gewerkt, dus wordt het een leuk feestje om ermee te gaan spelen. Ik heb de 12 Acrylic kleuren en de Mist Spray: Blue Moon (silver mica infused), en Spring Moss (copper mica infused). De Acrylic sprays zijn dekkend; natuurlijk afhankelijk hoe  je ze gebruikt, hoe dik je ze spayed en of je ze daarna met water besproeid of niet. 

Lees meer »

Video tutorial Forest Cap Toadstool

In paar video’s wil ik jullie laten zien dat je ook met een klein aantal stempels/materialen toch heel verschillende voorstellingen kan maken. Dat maakt het juist zo leuk! Laat je fantasie maar de vrije loop.

Lees meer »