Welkom op mijn Blog.

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Dit is een blog vol creatieve ideeën. Deze ideeën willen wij graag met jullie uitwisselen. Het plezier in het maken van deze creaties staat voor ons voorop. 

Shadow box ECD

Lieve freubelaars,Welkom op mijn eerste blog bericht.Graag werk ik met het merk ECD en is dan ook een van mijn favorietenmerken.Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de Shadow Box Frames van ECD endeze bestaat uit twee mallen.Ik koos voor de smalle mal en deed deze 4x uitsnijden.Het fijnste van deze mal is dat je zelf je de maat kan kiezen.Daarna heb ik van alles en nog wat uitgestanst met watercolor papier ofcardstock papier.De Flower pot/Bucket wilde ik graag een oude look geven.Met een billendoekje bracht ik zwarte acryl verf aan en liet het evendrogen.Hier en daar bracht ik wat zilverkleurig embossingpoeder aan en deed ditverhitte met een heattool. En als laatste bracht ik nog wat groen aanmet de cryons.Je kan het potje op vele manieren een oude look geven.Het potje nam ik als focuspunt en deed dit een beetje verhoogd opplakkenzodat je meer diepte in je project krijgt .Ik begon de overige mallen op kleur te brengen met distress oxides enMolotow Markers.De bloemen kan je wat meer vorm geven door ze op te bollen.Daarna begon ik met het opbouwen van de achtergrond.Eerst leg ik alles neer en plak het nog niet vast, zo heb je nog demogelijkheid om te schuiven.Natuurlijk kan je zelf alles invullen naar eigen wens en met dematerialen aan de slag gaan die jij al in huis hebt.Materialen lijstECD Shadow Box Frames 1958ECD Flower pot/Bucket 1957ECD Flower Bouguet 1947ECD Bubble Flowers 1921ECD Scallop Insert Sidekick Essentials 12ECD Ornate Gateway 1761ECD Worn Wood 30.5cm x 30.5cm C004Overige:AcrylverfMallen Studiolight/ Joy!craftsDistress OxidesDistress CryonsMolotow markersEmbossinginktEmbossingpoederDe artikelen zijn terug te vinden in de webwinkel.Natuurlijk kan het zijn dat een artikel niet op voorraad is je kan daneen mail sturen naar info@stamptable.nlWellicht kan het artikel besteld worden.Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag en zal je vraag spoedigbeantwoorden.Bedankt voor het langskomen en wie weet heb ik jou kunnen inspireren!En graag tot de volgende keer.Creatieve groetjes,Linda

Lees meer »

Video tutorial Forest Cap Toadstool

In paar video’s wil ik jullie laten zien dat je ook met een klein aantal stempels/materialen toch heel verschillende voorstellingen kan maken. Dat maakt het juist zo leuk! Laat je fantasie maar de vrije loop.

Lees meer »

Even voorstellen

Hi, mijn naam is Theresia de Jager en ik ben een nieuw lid van het Design Team van Stamptable. Op het blog zal je mij vooral terug vinden met AALL Create maar ook met andere leuke producten uit de webwinkel van Stamptable.

Lees meer »

Even voorstellen ...

Als nieuw lid van het Design Team van Stamptable wil ik me graag voorstellen aan jullie. Ik ben Liesbeth van Deemter en zal hier regelmatig een blog posten met stempels van Lavinia en andere producten van Stamptable. Ik las de oproep van Barbara en heb direct gereageerd dat ik het een superleuk idee vond om te doen. Nadat ze mijn werk had gezien was ook zij enthousiast. We gaan ons best doen en hopen dat we jullie ook enthousiast en blij kunnen maken met de posts. Het is de bedoeling dan ik minimaal een keer per maand een groter blog zal maken en wanneer ik nog meer leuke dingen heb gemaakt, zal ik die tussendoor ook delen.

Lees meer »

Welkom

Wat leuk dat je een kijkje neemt op het blog van Stamptable. Dit blog is bedoeld om jullie te inspireren. Samen ideeën uit te wisselen en bovenal een gezellig blog met een creatief tintje. Uiteraard met de producten die Stamptable verkoopt. Het blog is net nieuw, dus binnenkort volgt er meer. Even geduld nog.... Wij zijn druk bezig om dit blog zo leuk mogelijk te maken. Tot snel

Lees meer »