AALL & CREATE #613 Hot Drinks

Gepubliceerd op 20 mei 2022 om 16:05

Hi, leuk dat je weer of voor het eerst langskomt. Hier komt de vrijdag inspiratie!

Vandaag heb ik 2 kaartjes voor je met de Hot Drinks set van AALL CREATE nr. #643

 

We beginnen met het kaartje met het blauwe kopje:

De achtergrond is aquarelpapier daar heb ik met de inkt op een zakje het papier bewerkt en heel veel spetters en druppels. Ik heb Tim Holtz Distress Inkt en oxides gebruikt. Goed laten drogen.

De hot drinks stempel gebruikt en ingekleurd met Distress en waterverf. Dit zijn meerdere laagjes iedere keer moet je het tussendoor goed laten drogen of drogen met de heatgun.

Het label komt uit setje #647, Basic Tags. Deze heb ik alle 3 gestempeld en daarna uitgeknipt. Ik heb de achtergrond op dezelfde manier bewerkt als de kaart. Hierdoor ontstaat een mooi geheel. De klok komt uit set # 323 Navigate Home. Stempel in Nocuture inkt en daarna uitknippen. Nog lekker wat spetters erop draad eronder en met 3d tape op de kaart plakken. Sequins op de kaart plakken.

De randen heb ik daarna met een distresser bewerkt waardoor de kaart een wat meer oude look krijgt. Een mat van bruin karton en dan een witte A5 kaart.

 

De kaart met het gele kopje heeft hetzelfde principe, meer oranje inkt van Tim Holtz zodat het iets feller werd. Heel veel oranje spetters… zo leuk he! Je kunt zo’n ondergrond blijven bewerkten.

Kopje stempelen en inkleuren met Distress en Oxides de label en de klok, draad over de kaart vergeet niet de kaart eerst te distressen anders kom je in de knoop met je draad. Als finish nog wat Sequins op de kaart plakken en dan deze ook klaar.

 

Wat heb ik gebruikt:

Set #613 Hot Drinks

Set #323 Navigate Home

Set #647 Basic Tags

Distresser of schaar

Versafine Clair Nocture inkt

Sequins

Diverse kleuren inkt van Tim Holtz, Distress en Oxide

Waterverf

 

Laat je gezellig een berichtje achter? Als je vragen hebt hoor ik het ook graag!

 

Reactie plaatsen

Reacties

alma
2 jaar geleden

mooie kaartjes en dank je wel voor je uitleg.