Even voorstellen ...

Gepubliceerd op 5 mei 2022 om 15:16

Als nieuw lid van het Design Team van Stamptable wil ik me graag voorstellen aan jullie. Ik ben Liesbeth van Deemter en zal hier regelmatig een blog posten met stempels van Lavinia en andere producten van Stamptable.

Ik las de oproep van Barbara en heb direct gereageerd dat ik het een superleuk idee vond om te doen. Nadat ze mijn werk had gezien was ook zij enthousiast. We gaan ons best doen en hopen dat we jullie ook enthousiast en blij kunnen maken met de posts. Het is de bedoeling dan ik minimaal een keer per maand een groter blog zal maken en wanneer ik nog meer leuke dingen heb gemaakt, zal ik die tussendoor ook delen.

Wie ben ik?

foto liesbeth van deemter
Mijn beroep is grafisch vormgeefster en ik werk 4 dagen in de week bij een technisch bedrijf op de marketing afdeling, waar ik verantwoordelijk ben voor al het grafische werk. Van drukwerk van brochures tot beursmaterialen en het maken en onderhouden van de diverse websites die het bedrijf heeft.
Daarnaast heb ik ook nog een eigen bedrijf, waar ik voor klanten websites maak of drukwerk. Hierin werk ik echt voor mijn plezier. Het werken voor mijn bestaande klanten is het belangrijkste op het ogenblik. En met mijn toekomstige bijdrage aan dit blog zal dat waarschijnlijk ook zo blijven voorlopig... haha.

Hobby's

Ik heb veel hobby's die allemaal iets gemeen hebben: ik maak graag iets met mijn handen. Soms is het van schapenvachten of kant en klare wol of katoen, soms van papier, soms met verf en inkten. Maar ook koken vind ik een heerlijke bezigheid en doe ik (meestal) graag. Het maken van stempel-art is mijn laatste grote 'liefde'. Zeker toen ik de stempels van Lavinia ontdekte. Wat een mooie kwaliteit en zo gedetailleerd. Wauw. Ik kan mijn fantasie en creativiteit daar prima in kwijt.

Stempelen

En juist het creëren met stempels vind ik een geweldige uitvinding. Ik kan zelf namelijk niet zo goed tekenen! Dus dat ondervang ik dat met de stempels. De overige creativiteit, zoals het kiezen van kleur en vorm, de compositie en de verschillende aanbrengmethodes, daar kan ik me helemaal in verliezen. Haha gelukkig niet letterlijk. Soms als ik vroeg wakker ben, neem ik mijn kopje koffie mee naar zolder, waar ik een heerlijke werkruimte heb die vies mag worden en waar ik alles ook zo kan laten liggen, mocht dat nodig zijn... zet een fijn muziekje op en ga heerlijk aan de gang met papier, kleuren en inkten.

Wat kunnen jullie verwachten?

In ieder geval iedere maand een blog, en wanneer ik meerdere dingen gemaakt heb zal ik wat vaker posten. Onder het blog is het mogelijk jullie reacties geven en vragen stellen. Hierop zullen we zo snel mogelijk antwoord geven. Wanneer Stamptable nieuwe (Lavinia) materialen heeft aangeschaft zal ik die zeker gebruiken, zodat jullie ze ook in een compositie kunnen zien. Misschien ook wel af en toe een filmpje. Dit moet ik nog even uitproberen. Maar dat gaat zeker wel lukken. Je bent nooit te oud om te leren toch? Ikzelf vind het heel erg fijn om een uitleg op beeld te zien. Dat zegt mij meer dan een heel verhaal lezen.

Tot snel op mijn eerste Lavinia bijdrage

Reactie plaatsen

Reacties

Madelon Deemter
2 jaar geleden

Geweldig Liesbeth! Ben heel benieuwd naar de resultaten. Heb al verschillende mogen bewonderen, dus het gaat zeker een succes worden!
Veel plezier met je creaties.
Liefs, Madelon

Liesbeth
2 jaar geleden

Dank je