Even voorstellen

Gepubliceerd op 8 mei 2022 om 19:28

Hi, mijn naam is Theresia de Jager en ik ben een nieuw lid van het Design Team van Stamptable. Op het blog zal je mij vooral terug vinden met AALL Create maar ook met andere leuke producten uit de webwinkel van Stamptable.

Op het leuke kaartje bij mijn order stond dat Barbara mensen zocht voor het Design Team van Stamptable… Zal ik wel, zal ik niet… Ik heb het merk AALL Create pas in April ontdekt en werd op slag  verliefd. Ik heb mijn werk met Barbara gedeeld en ik kreeg een hele leuke mail terug.

Wie ben ik?

Echtgenote en moeder van drie kids. Kind van de kust en woonachtig in het mooie Katwijk aan Zee. In het dagelijks leven ben ik werkzaam op een HR afdeling. De chemische producent waar ik voor werk is in mijn woonplaats gevestigd en ik ga erg graag op de fiets naar mijn werk.

 

Hobby’s

Ik ben iemand die niet erg goed stil kan zitten. Ik ga graag fietsen of wandelen met onze boomer, Scott. Als ik dan ga zitten is het vaak met een bol wol voor een haakwerk of een tijdschrift om inspiratie op te doen. Dankzij een collega in de VS die mij twintig jaar geleden spullen toestuurde ben ik helemaal verliefd geworden op stempelen, scrappen en creatief bezig zijn.

Stempelen

In mijn kleine zolder kamertje gaat mijn fantasie wereld met stempels helemaal open. Na al die jaren word ik nog steeds heel blij van een mooie stempel een inktdoos, kleurpotloden of welk kleur medium dan ook. Ik hou van expressieve kleuren maar zal ook zeker in mijn werk rekening houden met wat rustigere kleuren.

 

Wat kunnen jullie verwachten?

Veel leuke dingen om jullie te inspireren. Met nieuwe maar ook met wat oudere spullen. Het is superleuk om je spulletjes die je al hebt te gebruiken met nieuwe dingen die je gekocht hebt. Zo kan je alles uit een product halen wat erin zit.

Op dit moment ben ik zo geïnspireerd dat ik misschien wel iedere week een kaartje kan posten om jullie te inspireren. Ook zal ik proberen youtube filmpjes te plaatsen.

Reactie plaatsen

Reacties

Annelies Sanders
2 jaar geleden

Hartstikke leuk, kijk uit naar je creaties, veel plezier en succes ❤️

Margreet Burger
2 jaar geleden

Ik ben zeer benieuwd naar je creaties. Ben momenteel helemaal 'gek' van Aall & Create.
Leuk dat je DT lid mag zijn. Veel succes.