AALL & CREATE - BIRDS!

Gepubliceerd op 13 mei 2022 om 12:23

Hi, welkom bij mijn eerste creatieve bijdrage! Leuk dat je komt kijken.

 

Zelf word ik helemaal blij van het werken in een kleine serie. Zoals hierboven. Ik kan natuurlijk eigenlijk niet kiezen welke kleur ik wil gebruiken dus dan maar allemaal ;) 

 

Ik ben hier begonnen met de basis van aquarelpapier, de PaperArtsy Infusions en de Oxide sprays van Tim Holtz. Bij de ene ondergrond ben ik begonnen met het natspuiten van de ondergrond en dan de poeders erop te strooien en de andere keer eerst de poeders op een droge ondergrond. Dit is echt heel leuk om te doen het is een soort verrassing wat er gebeurd. De groene ondergrond is met de sprays.

 

Dan laat ik eerst het papier heel goed drogen omdat het iets krom trekt. De achtergrond van de blauwe en rode kaart heb ik bestempeld met de Nocture inkt met de stempel #534 Lined Heart. Overal zie je kleine stukjes van de stempel, daarmee vul ik dan kleine stukjes van de achtergrond op.

Daarna heb ik het vogeltje #631 Little Wren op de ondergrond gestempeld en op los op aquarelpapier gestempeld, ingekleurd en uitgeknipt (de grotere letters ook). De losse delen heb ik met foam op de ondergrond geplakt. Daartussen zit zwart garen om het geheel nog wat speelser te maken. De washi is al een oudje van Studiolight maar blijft heel leuk toch?

 

De groene kaart is een beetje anders. Daar heb ik de vogel niet uitgeknipt maar op het panel de boven en onderkant gescheurd daarna specialty papier onder geplakt en een mat van zwart karton gemaakt en ook gescheurd gemat.

Daar komt de tekst komt Hello uit stempels #648 Friendship Florals en de gebruikte inkt is de VersaFine Clair Dark Nocture.

 

Dit zijn mijn kaartjes voor vandaag. Ik hoop dat ik je een beetje inspiratie heb gegeven om dit weekend aan de slag te gaan.

Het zou heel leuk zijn als je een berichtje achterlaat!! 

Reactie plaatsen

Reacties

Bertine Vermeulen
2 jaar geleden

Leuk blog met mooie voorbeelden! Dankjewel voor de inspiratie

Josette de Quant
2 jaar geleden

Een van mijn favoriete stempels. Erg leuk, bedankt voor de inspiratie!

Theresia
2 jaar geleden

Dank jullie wel ❣️

Linda Pepels
2 jaar geleden

Heel mooi gemaakt Theresia
Creatieve groetjes Linda❤⚘

alma
2 jaar geleden

een prachtige serie heb je gemaakt.
een prachtige stempel dit vogeltje.