AALL & CREATE - FILAMENT FLOWERS

Gepubliceerd op 17 augustus 2022 om 08:00

Hi, een nieuw kaartjes,

Vandaag een wat grotere kaart 8’x8’ inch. Wat gaaf om zo groot te werken.

De basis is aquarelpapier. Zo’n wit stuk papier is altijd wat imposant. Hebben jullie dat ook?

Ik wilde heel graag de bloemen stempel uit #621 Filament & Feathers stempelen. Deze heb ik op het onderste deel van de kaart gestempeld met Nocture inkt. Goed laten drogen. Daarna heb ik de bloemen ingekleurd met aquarelverf. Om de stempel heen heb ik heel licht met blauw gekleurd. Toen dit droog wat heb ik met Mowed Lawn Distress inkt op stempel # 568 ABC’s en water gestempeld. Daarna met stempel #595 Scripted thoughts de achtergrond gevuld. Goed laten drogen en heel eerlijk wist ik het toen niet zo meer en heeft het een paar dagen op m’n bureau gelegen 😉 ja ook bij mij gebeurd dit.. In een heerlijke bui heb ik toen met aquarelverf de randen bewerkt en toen ging het lopen. Heerlijk gevoel. Ik wilde de perfecte kaart maken, nu dat gevoel was weg en ik ging genieten van de verf en het papier, heerlijk voelde dit. Ik heb toen de tekst in de rechter bovenhoek nog gestempeld. Daarna heb ik met goud verf nog druppels en spetters aangebracht. Toen was ik tevreden de zwarte mat en de grote witte kaart maakte het af.. Er zit nog geen tekst strookje op maar dat komt wel als ik de kaart ga gebruiken. Deze stempel gaan jullie nog terug zien hoor, ik wil nog hele andere dingen maken, er zijn nog veel ideeën.

Dus als het even niet lukt.. even opzij leggen en dan komt het wel weer. Soms vind ik alleen kleuren of knippen al leuk.

Wat heb ik gebruikt:

Aquarelpapier

Aquarelverf

Tim Holtz – Distress Inkt Mowed Lawn

Gold Ecoline

 

Wil jij ook de leuke spulletjes die ik gebruik aanschaffen? Dat kan in de winkel van Stamptable volg het linkje https://www.stamptable.nl/

 

Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit!!! Laat hieronder dan een berichtje achter dan help ik of iemand anders van het team je graag verder.

Wil je een berichtje achterlaten? Dat zou ik heel erg leuk vinden!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.