AAL & CREATE - GEM OF A PLANT

Gepubliceerd op 19 augustus 2022 om 08:00

Hi, vandaag een heerlijk vrolijke kaart!

Een DL (Double lenght) kaart met AALL & CREATE met Stempel #539 Gem of a plant.

De maat van de kaart is 3,5’x7’ met een zwarte mat en een grote witte dubbele kaart.

De basis is Smooth wit mixed media karton. Hier ga ik beginnen met het stempelen van de bloem. En de bloem nog een keer op een los stukje karton.

Met stempel #713 shattering, stempel ik in Distress Spiced marmelade en water de eerste lijnen van de achtergrond. Met Distress Abandoned Coral en water stempel ik #555 Lined Plus over de achtergrond. Daarna doe ik het nog zonder de water spray. De bloem kleur ik in met de Distress Mowed Lawn, Abandoned coral en Barn door. De bloem en de bladeren plak ik over de oorspronkelijke bloem heen. De vier heb ik ook ingekleurd gewoon omdat het leuk is. Toen heb ik een sponsje en een handel gebruikt met Spiced Marmelade Distress inkt en langs de kant van het papier geinkt. Zo gaaf. Er komt meer focus en is dan heel vrolijk. Daarna doe ik stukjes Washi aan de randen #31 Take risks black. Witte acryl verf spetters over de kaart voor wat extra. Ik heb Wax  (brons) gebruikt om nog extra accenten aan te brengen op de kaart, langs de zijkanten en kleine spetters over de kaart, wel goed laten drogen.

Na het drogen heb ik om de basis en de zwarte mat nog een draadje gemaakt en daarna op de basiskaart geplakt met lijm.

 

Als je vragen hebt laat het dan even weten. Je kunt ze hieronder achterlaten en dan help ik of iemand van het team je graag verder.

In deze blog staan een heel aantal linkjes naar de winkel. Ik hoop dat dit het zoeken makkelijker maakt. Laat het hieronder even weten of dit het zoeken makkelijker maakt.

Je kunt de spulletjes vinden in de webwinkel van stamptable, volg de link maar https://www.stamptable.nl/

Reactie plaatsen

Reacties

Linda
2 jaar geleden

Prachtige kaart!! Groetjes👏👏🧡