AALL & CREATE - BE CREATIVE

Gepubliceerd op 14 oktober 2022 om 08:00

Hi, leuk dat je er bent!

 

Vandaag heb ik een heerlijke pastel kleurige kaart voor jullie. 

 

De basis is een Pro Silk Card van Creamotion. Geschikt voor mixed media technieken. Dit is op dit moment mijn meest gebruikte ondergrond. Hier is de link. Het resultaat wat ik met dit papier krijg is echt zoals ik het wil. Het juiste papier is zo belangrijk. 

Met schilders tape heb ik het panel vastgeplakt op een craft mat. De achtergrond is gemaakt met Distress Oxide inkten. Ik heb het panel vastgeplakt laten drogen. Dit duurde echt wel even. De kleuren waren Oxide Pumice stone en Saltwater taffy.

 

Met Pumice stone oxide stempelde ik de achtergrond uit #754 Fully Fledged en daarna stempelde in de typemachine stempel uit #325 Time Up. Op een los stukje stempelde ik de typemachine nog een keer en knipte deze uit. Ik heb zwart garen onder de typemachine geplakt om wat extra dimensie te creëren en daarna met 3d tape opgeplakt. 

Ik miste daarna nog iets... het werden de mooie kleine zwaluwtjes uit de #754 Fully Fledged set. Ik heb deze 2x achter elkaar gestempeld zonder opnieuw te be-inkten (second-generation). De basis is een lichtroze kaart geworden. De afgemetingen van deze kaart zijn 10.5x21.2 cm.

 

Heb je vragen of kan ik je ergens mee helpen mbt het stempelen. Laat dan even een berichtje achter.

Vragen over winkel kan je ook hieronder kwijt of via de website.

Linkje naar AALL & CREATE in de winkel vind je hier! Stamptable.nl

 

Tot de volgende keer!

Reactie plaatsen

Reacties

Linda
2 jaar geleden

Heel mooiiiiii😍

Theresia De Jager
een jaar geleden

dankjewel Linda ❤️