AALL & CREATE - HOCUS POCUS

Gepubliceerd op 19 oktober 2022 om 08:00

Hi, leuk dat je er weer bent.

 

Op verzoek een Halloween getint kaartje. Met de stempels van AALL & CREATE is het een leuk klusje.

 

We beginnen bij de basis. Begin met het juiste papier als je een mooi resultaat wilt, je doet niet al het werk voor niets toch!

Ik gebruik hier het CreaMotion Mixed Media SMOOTH cardstock, het is echt super glad, je inkt gaat er bijna als boter op, zo mooi. Ik begin met Villainous Potion Oxide inkt van Tim Holtz. Daarop komt het stencil #108 met de hexagon geïnkt met  Black Soot Oxide inkt. De randen inkt ik ook met Black Soot. De stempel #570 Hocus Pocus doe ik op een los stukje cardstock stempelen en kleur ik in met dezelfde inkt alleen dan iets verdund met water. Kijk maar naar de mooie oxidatie bij het paars in de rand.

Met goud aquarelverf kleur ik de gesp en na het uitknippen ook de rand van de hoed. Ik spetter water en gouden inkt over de achtergrond. Ik draai wat goudkleurig garen achter de hoed en plak het vast. Langs de randen plak ik dan nog dun washi-tape. Het geheel heb ik gemat op mat goudkleurig karton. De kleine lettertjes komen uit eigen collectie.

Het geheel heb ik geplakt op een 5x7 inch dubbele kaart.

 

Vind je het een leuke kaart? Laat eens gezellig een berichtje achter. Heb je vragen of hulp nodig, vraag het gerust we helpen je graag. Link naar de winkel! https://www.stamptable.nl 

Je hebt ook een los kopje voor Halloween spulletjes! link! bestel maar snel voor alle leuke spulletjes in de shop!

 

Fijne dag!

Reactie plaatsen

Reacties

Linda
2 jaar geleden

Superleuk!!