AALL & CREATE - HEARTLY HOME

Gepubliceerd op 12 oktober 2022 om 08:00

Hi, leuk dat je mijn kaartjes komt bekijken! 

Vandaag heb ik een kaartje met de stempelset #775 Hearly Home van Dominique Philips.

Dit is een nieuwe ontwerper van AALL & CREATE en ik denk wel dat ik mag zeggen WOW, die man kan mooie stempels tekenen. Heel veel detail maar wat een gave heb je dan zeg. Laten ik zeggen dat ik niet kan wachten wat hij nog meer gaat laten zien aan ons! In de winkel van Stamptable staat ook de nieuwe collectie met de poezen ❤ zo veel detail en extra's echt mega goed. En de nieuwe carnival stempels met de draaimolen en andere afbeeldingen... 

Maar laten we vandaag beginnen met een huisjes kaart ❤ 

Hieronder staat de afbeelding, superscherp echt al het detail in een stempel en dan zo afdrukken, ik gebruik hiervoor de Versafine Clair. Op de kaart gebruik ik de nocture maar om de stempel te prepareren voor het gebruik pak ik vaak een andere kleur. Na 2 afdrukken op klad papier zo scherp! 

 

Terug naar mijn kaart hierboven: De basis is Mixed Media Smooth cardstock van Creamotion. Een super glad papier heerlijk om te blenden en in te kleuren. Ik stempel met de kleur Nocture, daarna goed laten drogen. Deze inkt blijft iets langer nat.

Het kleuren heb ik met mijn Prismacolor potloden gedaan. De stempel heeft super veel detail. Je kunt er ook voor kiezen kleine stukjes in te kleuren.

Ik gebruik stencil #69 Parched Earth om met Distress shabby shutters een basis aan te brengen. Daarna heb ik met Distress Mowed lawn de hoeken donkerder gemaakt naar het midden toe. Daarna stempel #713 Shattering met Mowed Lawn afgedrukt over de kaart .. ook nat gemaakt en laten druppelen. Daarna heb ik de woordjes uit #756 miniatures afgedrukt. En nog wat inkt over de kaart gespetterd. Stukjes washi tape langs te kaart geplakt en met een witte jellyrol pen accenten aangebracht. De tekst komt  uit #754 Power of the word. Daarna alles gemat en op de kaart geplakt.

Gaaf he! Zo scherp! 

 

Het je vragen over mijn kaart of heb je iets leuks te vertellen! Plaats dan hieronder je berichtje!

Tot snel weer!

 

linkje naar Stamptable.nl de AALL & CREATE stempels

 

Reactie plaatsen

Reacties

Linda
2 jaar geleden

Schitterend😍