AALL & CREATE PHEASANT

Gepubliceerd op 24 juni 2022 om 08:00

Hi, welkom

Een vrijdag kaartje… wat inspiratie om het weekend mee aan de slag te gaan!

Wat ga jij maken? Laat het onder aan het berichtje eens weten altijd leuk om elkaar te volgen.

De kaart van vandaag was eigenlijk een heerlijke avond spelen met inkt, papier en water. Ik denk dat ik het zo wel mag zeggen. HOE DAN?

Ik begon met een achtergrond van aquarelpapier en daarop heb ik inkt gedept vanaf mijn craftsheet. De inkten goed laten drogen tussendoor. Ik gebruikte hier de gewone distress inkten Tumbled glas en ik denk Brushed corduroy maar er lagen wat extra inktdozen op mijn tafel.. kan gebeuren.

Na het drogen het ik eerst de multilayered cogs stempel #664 be-inkt met oxide- Brushed Corduroy en toen met water bespoten en diverse keren afgedrukt op het papier. Daarna heb ik de grote ronde stempel uit de One of a Kind set #662 gebruikt onbespoten met Oxide- Frayed Burlap en de P. Op een los stukje heb ik Pheasant gestempeld en met inkt bewerkt. Terwijl deze droogde heb ik de grote stempel met Versafine Pinecone gestempeld. Dit vond ik wel een heftige hoor… Hoe krijg ik de kleur dan weer wat minder hard. Washi tape ๐Ÿ˜Š .. Eerst heb ik het woordje geplakt met 3D tape daarna het washi tapje eronder en dan ook in de bovenhoek voor wat balans. De kleine fazanten gestempeld en uitgeknipt, daar worden je knip-skills wel op de proef gesteld maar zo leuk! Echt geen spijt van. 3D tape en ze kunnen staan op het pheasant woordje. Als finishing touch heb ik nog kleine nietjes in de tape aangebracht. Dit panel heb ik op een 14x14 kaart geplakt.

 

Wat heb ik gebruikt!

Aquarelpapier

Distress Inkt Tumbled Glass

Distress Inkt Brushed corduroy

#664 Multilayered cogs – AALL & CREATE

#662 One of a Kind - AALL & CREATE

#454 Pheasant - AALL & CREATE

Oxide Inkt Brushed Corduroy

Oxide Inkt Frayed Burlap

Versafine Pinecone

Dunne washi tape van AALL & CREATE

Tiny attacher van Tim Holtz

Distress sprayer

 

Heb je vragen? of wil je gewoon leuk reageren ๐Ÿ˜Š dat mag altijd! Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat!

 

Waar kan je al dit leuks vinden? https://www.stamptable.nl/c-5521278/aall-create/ en natuurlijk ook onder de andere kopjes. 

Reactie plaatsen

Reacties

Linda
2 jaar geleden

Hele mooie kaart Theresia! Heerlijk dat freubelen.
Groetjes,Lindaโคโš˜

Margreet Burger
2 jaar geleden

Wow, hier hou ik van. Prachtig!