AALL & CREATE - BLOSSOM

Gepubliceerd op 30 september 2022 om 08:00

Hi, leuk dat je er bent.

Vandaag heb ik een blog met deze mooie stempel uit de set #715 Thinking of you van AALL & CREATE van de lovely Tracy Evans.

 

Soms wil je een stempel gewoon gebruiken. Dat had ik bij deze stempel. De achtergrond heb ik gemaakt door het watercolor cardstock in de inkt te dopen. Het was behoorlijk nat dus de achtergrond was bijna helemaal bedenkt. Ik heb daarna Tim Holtz Oxide inkt gebruikt in dezelfde kleur Saltwater Taffy over een stempel van Tim Holtz. Zo gaaf! Echt!

Daarna heb ik de bloem op de achtergrond gestempeld. En nog een keer op Bristol papier ik denkt dat het Craft Emotions ProSilk cardstock zeker net zo goed is en ook nog veel makkelijker verkrijgbaar. Het inkleuren heb ik gedaan met Ecoline Markers. Ik heb deze liggen en wilde ze eigenlijk meer gaan gebruiken. Superfijn maar je kunt echt je eigen favoriete kleur medium gebruiken. Laagje op laagje de losse bloemetjes heb ik gelijk mee gekleurd. Hierna moest ik de bloem echt heel goed laten drogen. Als je dit niet doet scheur je het papier tijdens het knippen.

Tijdens de droogtijd heb ik de tekst Blossom op een stukje karton gestempeld en laten drogen. De Nocture inkt heeft een iets langere droogtijd. Geef het ook de tijd anders krijg je van die vegen…. Hoe zou ik dat weten 😉 . Met zwarte Micron heb ik een randje getekend op het woord. Ook heb ik met de Morning Mist inkt de kleine stukjes tekst gestempeld. Eerst afstempelen en dan op de achtergrond.

De tak en de bloemetjes heb ik uitgeknipt en met multi mono glue op de kaart geplakt.

Na het drogen de lijm heb ik nog Wink of Stella aangebracht over de bloemen. De kaart is dan klaar.

 

Wat heb ik gebruikt?

Watercolor papier

Stencil Tim Holtz

Saltwater Taffy Oxide en Distress Inkt

Versafine           - Nocture inkt

Versafine            - Morning Mist inkt

AALL &CREATE -#715 Thinking of You

AALL &CREATE -#756 Miniatures

Ecoline Markers

Zwarte Fineliner

 

Wat vind je ervan? Laat eens gezellig een berichtje achter?! Heb je vragen over een artikel of is het uitverkocht en je wilt het toch nog graag bestellen, laat het dan even weten.

Hier is ook nog een linkt naar het portaal van de winkel van Stamptable.nl

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Linda
2 jaar geleden

Heel mooiiiii😍