AALL & CREATE - THE MAGIC TRUMPET

Gepubliceerd op 28 september 2022 om 08:00

Hallo, leuk dat je er bent.

Voor vandaag heb ik een muzikale kaart gemaakt met de trompet stempel uit de Call of the Tune set #682 van AALL & CREATE.

De basis is aquarel papier. Hierop stempel ik de trompet stempel met Nocture van Versafine Clair. Goed laten drogen. Ik heb ingekleurd met Distress Inkt van Tim Holtz en Metalic watercolor paint.

Het inkleuren doe ik door eerst een basislaag aan te brengen in een dunne kleur en daarna laagjes in iets sterker geconcentreerde kleur aan te brengen. Tussendoor goed drogen. Het is en blijft handwerk dus soms is een druppeltje groter …

Daarna heb ik de achtergrond gespetterd en stukjes stempel afgedrukt. Dit doe ik door de stempel niet op een blok te plakken maar op m’n vingers. Na het beinkten eerst afstempelen  en dan op de kaart te stempelen.

Ik heb de stempel #754 Power of the Word 2x afgedrukt op mooi papier en goed laten drogen. Daarna heb ik alle tekstjes los uitgeknipt en dat staat klaar in een bakje om te gebruiken voor m’n kaarten. Dit is echt een supergave set. (DEZE MOET JE HEBBEN ECHT  😉) Ik zocht de tekst Anything is Possible uit. Daar heb met gouden verf een rondje op geschilderd en toen op zwart karton gemat. Het geverfde panel met de trompet is inmiddels ook droog en deze heb ik ook gemat op zwart. Voor het plakken van de tekst heb ik goudkleurig garen opgerold en onder de tekst geplakt. Het geheel heb ik met dubbelzijdig tape op de kaart geplakt.

De kaart is 13,5x 13,5 cm.

Wat heb ik gebruikt?

Aquarelpapier

Zwart Cardstock

Vierkante basiskaart 13,5 x13,5 cm

Goud garen

Versafine Clair   -             Nocture

Distress Inkt       -             Abandoned coral

Distress Inkt       -             Barn Door

Distress Inkt       -             Pumice stone

Distress Inkt       -             Hickory smoek

Multimono glue

Dubbelzijdige tape

AALL & CREATE -             #756 Miniatures

AALL & CREATE-              #757 Tickets

AALL & CREATE-              #754 Power of the word

AALL& CREATE-                #682 Call of the Tune

 

Vind je het een leuke kaart? Laat dan een gezellig berichtje achter! Zoek je de mooie spulletjes? Kijk dan in de winkel? Druk dan op deze shop link stamptable.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Linda
2 jaar geleden

Prachtig de stempels van Aall & Create zijn zo gaaffff😍😍

Theresia
2 jaar geleden

Dankjewel, de stempels zijn echt geweldig ❣️