AALL & CREATE - LIVE EVERY MOMENT

Gepubliceerd op 17 juni 2022 om 08:00

Hallo,

Vandaag heb ik een Journal pagina gemaakt.

De maat is A5.

De basis is aquarelpapier, de kunst voor mij is om ervoor te zorgen dat het wit weg is. Dat grote witte vlak is zo wit.

Dus ik gebruik een stencil om het wit weg te halen # 99 Totally Triangular en Mustard Seed (oxide inkt). Daarna heb ik gestempeld met #568 ABCs. De stempel beïnkt met Brushed Corduroy en daarna met de mister van Tim Holtz nat gespoten en gestempeld. Daarna moest ik het papier even goed laten drogen anders gaan de kleuren in elkaar overlopen.

Ondertussen heb ik de bloemen uit #648 friendship florals gestempeld op een los stuk papier en ingekleurd met m’n prismacolor potloden. Daarna begon het knipwerk en het schikken van de bloemen… toen bedacht ik mezelf dat ik kleur miste in de achtergrond. Met de Abandoned Coral inkt heb ik de cijfers uit set #662 One of A Kind gestempeld. Eerst zonder water maar daarna heb ik toch een mist water over de stempel gedaan zodat je de oxide ziet werken op het papier. Daarna heb ik nog heel veel spetters over het papier los gelaten in de gebruikte kleuren. Zo heerlijk om te doen. Daarna de bloemen weer op het papier geschikt en vastgeplakt. De tekstjes komen ook uit de #648 friendship florals set. Ze zijn losgeknipt en daarna met aquarelpotlood een randje er omheen zodat ze lekker poppen op het papier. Als finishing touch heb ik nog witte ecoline over het papier gespetterd.

 

Wat heb ik gebruikt?

#99 Totally Triangular (stencil)

#568 ABCs stempel

#648 frienship florals stempel

#662 One of A Kind stempel

Aquarelpapier

Kwast

Witte verf/ecoline

Mister Tim Holtz

Oxide inkt Mustard Seed

Oxide inkt Brushed Corduroy

Oxide inkt Abandoned Coral

Nocture black Versafine inkt

Schaartje en lijm

 

Wat vind je ervan? Leuk? Roept het vragen op? Laat het hieronder weten dan kan ik je helpen. Gezellig als je een berichtje achterlaat. 

Reactie plaatsen

Reacties

Linda
2 jaar geleden

Wat heb je dit gaafffff gemaakt, Theresia.
Groetjes, Linda❤⚘

Annelies Sanders
2 jaar geleden

Prachtig !