AALL & CREATE - MOROCCO #736

Gepubliceerd op 7 juni 2022 om 16:54

Hi, leuk dat je op het blog komt kijken! 

Het ziet er net weer even iets anders uit...

 

Vandaag heb ik 3 kaartjes, we beginnen met de 2 polaroid kaartjes.

De stempeltjes heb ik met Nocture inkt gestempeld, goed laten drogen en daarna met kleurpotlood ingekleurd. Met een witte gelpen heb ik wat licht streepjes gemaakt op de afbeeldingen. Eerlijk dit gaat niet eenvoudig, volgende keer gebruik ik een acrylmarker waarschijnlijk zie je dat beter.

Het vierkantje heb ik bestempeld en bij de eerste heb ik wat inkt met een sponsje op de achtergrond aangebracht. Het tweede kaartje is bestempeld met de Morning Mist van Versafine, verder is de achtergrond iets strakker.

De tekst stempeltjes komen uit de set Everyday Sentiments #666. De vierkantjes zijn op de kaartjes geplakt met de Multi Mono Liquid glue uit de webwinkel (als je deze lijm nog nooit gebruikt heb en je zoekt een fantastisch lijm, dan heb je hem nu gevonden ;)

 

Kaartje nummer 3 heeft een andere vorm en heel eerlijk vond ik de vorm bij de andere niet mooi staan dus die doe ik dan los.

De basis is hetzelfde als de andere kaarten, de achtergrond is een zandkleurige inkt. En het meisje staat op een rand gestempeld met de set African Voices #692... Ik was zo blij verrast met deze set, er zit eigenlijk van alles in, ziet er eenvoudig uit maar heel goed bruikbaar.. hij ligt op m'n bureau dus als ik nog even tijd kan vinden.. zie je hem vast snel terug.

Het stripje heb ik uitgeknipt en op de kaart geplakt. Alle gekleurde stempeltjes erop en ... klaar, ik wilde nog van alles doen maar eigenlijk vond ik de kaart zo heel erg leuk!

 

Het proces van het maken van de kaartjes had ik gister al in een Reel laten zien op mijn Instagram-account maar op deze manier kun je nog even rustig naar de kaartjes kijken.

 

Wat heb ik gebruikt:

#736 Morocco

#692 African Voices

Versafine Nocture Inkt

Versafine Morning mist

Kleurpotloden

Witte gelpen

Schaar

Multi mono liquid glue

3D foam dots

 

Heb je vragen? Wil je iets weten? Wil je de stempels bestellen.. dat kan bij Stamptable.nl.

 

Wij als designleden van Stamptable zouden het heel leuk vinden om interactie met jullie te hebben, laat een berichtje achter of een duimpje. We willen jullie heel graag voorzien van leuke ideetjes en voorbeelden dus heb je vragen!!!! Vul dat boxje onderaan het blog ! 

Dankjewel ik vond het weer heel leuk om m'n kaartjes te plaatsen.

Reactie plaatsen

Reacties

Linda
2 jaar geleden

Heel mooi gemaakt Theresia!
Groetjes, Linda