AALL & CREATE - TOADSTOOL

Gepubliceerd op 20 januari 2024 om 08:00

Hi, leuk dat je op het blog komt kijken!

 

Vandaag heb ik een kaartje met paddenstoelen. Deze serie is zo onwijs leuk. Je kunt de kaartjes voor allerlei gelegenheden gebruiken. Het is hier koud vandaag en heerlijk knutselweer. Vandaar een extra kaartje ... ga heerlijk even zitten en maak iets moois voor iemand. Iedereen wil toch zo'n kaartje ontvangen.

 

De basis is mixed media cardstock. Echt een hele mooie basis. Wist je dat het karton echt heel belangrijk is. Met het juiste papier kan je makkelijker de gewenste resultaten behalen.

Ik ben begonnen met aquarelverf met water op bubbeltjes folie. Gewoon dat waar je stempels vaak in verpakt zitten. Alles lekker een beetje uit laten lopen dat het speelse lijnen geeft.

Tijdens het drogen kan je dan de paddenstoelen en de andere stempels inkleuren of verven. Ik heb hier gebruik gemaakt van aquarelverf en aquarelpotloden. Na het goed drogen van de afbeeldingen heb ik ze uitgeknipt en een plekje gegeven op de kaart. Dat is altijd even oefenen en zoeken maar wel leuk omdat je kunt genieten van het moois dat je gemaakt hebt. Als het juiste plekje dan gevonden is, plak ik alles op met de mono multi glue van Tombow en werk ik de kaart af met stukjes washi. Ik zoek uit mijn blikje met tekstjes een mooie en die plak ik dan als laatste op de kaart.

 

Wat heb ik gebruikt:

Aquarelverf voorbeeld

1078 MYCELIUM POTIONS

1076 GNOME WISE

WASHI #60

WASHI #44

mixed media cardstock

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.