AALL & CREATE - DREAMS

Gepubliceerd op 15 september 2023 om 08:00

Welkom op het blog, wat leuk dat je er bent!

 

Vandaag een grote kaart! Het gewerkte deel is 6x6". Hierop heb ik het Elongated Heart stencil afgedrukt met Distress Inkt. Daarna heb ik er met de Elemental Notes in gestempeld. Dus stukjes van de stempel door het stencil heen. Daarna heb ik de Paste door het stencil aangebracht met een palet spatel. Daarna moet de kaart echt heel goed drogen.

Die tijd heb ik goed besteed door de bloemen te stempelen en in te kleuren met Distress Inkt. met witte pen nog kleine accentjes aangebracht en daarna uitgeknipt. Het vogeltje op de pen los gestempeld klein beetje kleur aangebracht en daarna ook uitgeknipt. 

Inmiddels is de kaart dan droog en heb ik nog wat stukjes stempel afgedrukt met Morning Mist, daarna de bloemen en het vogeltje op de kaart bevestigd en het kleine tekstje DREAM nog toegevoegd. De kaart gemat met zwart en daarna op een 7x7"kaart geplakt. De spetters inkt over de kaart maken het dan af.

 

Wat heb ik gebruikt?

Stempels - #904 Flower Journey

                 - #905 Elemental Notes

                 - #908 Quill Ends

Stencil     - # 156 Elongated Hearts

Distress Inkt

VersaFine Clair - Nocture 

                           - Morning Mist

MixedMedia Cardstock

Zwart Cardstock

Stempel platen

Mono Multi Glue

Paste (voorbeeld)

 

Leuk dat je het blog bezocht. Heb je vragen of een opmerking laat ze dan hieronder achter.

Is iets uitverkocht of kan je het niet vinden? Stuur dan een berichtje naar Barbara via de mail : info@stamptable.nl , ze probeert het dan de volgende keer voor je mee te bestellen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.