AALL & CREATE - HAPPY BIRTHDAY

Gepubliceerd op 30 mei 2023 om 08:00

Hi, leuk dat je komt kijken naar het kaartje van vandaag.

 

Vandaag zijn we helemaal 'Under the Sea' zo gaaf. De film van 'The little Mermaid' is helemaal hot nu. Maar je kunt nu zelf je eigen onderwater wereld maken  met de gave stempels van AALL & CREATE.

 

De achtergrond is gemaakt met Distress inkten met de kiss techniek en met stencils daaroverheen heb ik embossing paste gedaan met een stencil. Hierdoor ontstaat er een leuk reliëf op het papier. 

Op los papier heb ik alle figuurtjes gestempeld en daarna ingekleurd. Wat een feest al die kleuren en de figuurtjes zijn zo cute. Daarna lekker met een kopje thee alle figuurtjes uitknippen en dan begint het spelen.. wat komt waar.

Als alle figuurtjes hun plekje gevonden hebben krijgen de oogjes nog een laagje Glossy Accents om het af te maken. De kaart gaat dan op een zwarte mat en daarna op de kaart. 

Een leuke Happy Birthday tekst maakt het kaartje af.

 

Heb je vragen over de stempeltjes of over hoe ik iets gedaan heb? Laat dan een berichtje achter. Mis je een stempeltje om dat ze uitverkocht zijn? Stuur Barbara dan een berichtje, zij probeert je dan verder te helpen.

 

Hier is de link naar deze release van AALL & CREATE in de webwinkel van Stamptable.nl

De Distress Inkten vind je hier GEWOON EN KLEIN

 

Tot snel weer!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.