AALL & CREATE - LIVE YOUR DREAM

Gepubliceerd op 14 juli 2023 om 08:00

Hi, welkom.

 

Vandaag een kaart met cirkels en vlinders.

De basis is Mixed Media Cardstock van CreaMotion. Waarom noem ik dat toch elke keer? Het is zo dat de basis op goed papier echt minder frustraties geeft als je iets probeerd en het lukt niet. Dit papier kan veel laagjes hebben en water. Als je dit probeert te doen op gewoon karton gaat het echt niet lukken. Doe de investering 1x en ik denk dat je verkocht bent. De prijs kwaliteit verhouding is echt OK!

 

De basis is de vlinderstempel uit Through the Meadows gestempeld met Nocture inkt. Daarna ingekleurd met Oxide inkten Fossilized Amber, Kitchen Flamingo en Abandoned Coral. Tussen ieder laagje laat ik het goed drogen. De achtergrond maak ik met Stencil #136 Bug hotel in de kleuren Kitsch Flamingo en Abandoned Coral. De randen bewerk ik met een foampje en wat Abandoned Coral. De schaduw breng ik aan met het zwarte potlood uit de Inktense potloden ik dacht dat hij India heet, ieder zwart of grijs aquarelpotlood werkt. Het geheel plak ik op een zwarte mat karton met Multi Mono liquid glue van Tombo. Daarna gaat alles op een mooie grote kaart zodat je mooi de laagjes nog ziet.

 

 

Wat heb ik gebruikt?

#136 Bug Hotel stencil

#449 Through the Meadows

fossilized Amber

Abandoned Coral

Kitsch Flamingo

Inktense potloden

Tekstje

Mixed Media cardstock 

Multi Mono Liquid Glue

Nocture inkt

 

Alle artikelen heb ik geprobeerd te linken naar de webshop om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken. Is iets niet meer op voorraad of mis je een linkje stuur dan een berichtje naar Barbara van Stamptable dan probeert ze het artikel alsnog voor je te vinden.

Het is wel zo dat sommige inkten op het moment slecht verkrijgbaar zijn, probeer het dan te vervangen met een andere kleur of iets wat je al hebt.

Heb je vragen of iets leuk wat je gemaakt hebt te laten zijn laat het dan even weten of Tag ons op instagram. Volg je Stamptable of Stampintheetje nog niet? Doe dat dan gelijk! Dan maken we er een leuke inspirerende dag van!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.