AALL & CREATE - SPECIAAL VOOR JOU

Gepubliceerd op 6 januari 2023 om 08:00

Hi, goedemorgen,

 

Wat leuk dat je komt kijken naar mijn postje.

 

Na alle kerstkaarten is er dan eindelijk weer tijd voor iets heel anders. 

Ik heb ontzettend veel zin in de lente. De zon, de bloemetjes het strand.... ach je begrijpt me vast wel.

Toen ik deze stempel in het echt zag op het Creaweekend in Rijswijk wilde ik hem zo graag hebben en hij viel zomaar in mijn mandje.. en zo blij mee! Heb jij dat ook wel eens. Dan kan je uren naar een nieuwe stempel kijken hij roept bijna om er mee te spelen... en toen gewoon alles even aan de kant. Even niet meer aan mijn December Daily werken maar spelen met kleur.

 

De bij is de grote stempel uit #797 Beautiful bees. Deze heb ik op Smooth mixed Media cardstock gestempeld met Nocturne inkt. Goed laten drogen. Daarna ingekleurd met Ecoline stiften. Die zijn nog een beetje nieuw voor mij, maar de kleuren zijn zo lekker vol, fel ..blij. In de rondjes heb ik gewerkt met Inktense Potlood Chinese Ink en uitgewassen met water. Daarna heb ik nog een tekst stempeltje op de achtergrond afgedrukt. Stukjes terwijl de stempel op m'n vingers gekleefd zat. 

Het tekstje is van StudioLight. In mijn omgeving zijn toch heel veel mensen die blij zijn met een Nederlandse tekst dus daarom heb ik dit setje gekocht. Heel blij mee.

Daarna de kaart op zwart karton gemat en daarna op een witte DL kaart geplakt. Op de envelop vind je nog een kleine bij.

 

Wat heb ik gebruikt.

AALL & CREATE - #797 Beautiful Bees

CreaMotion - Smooth Mixed Media karton

Inktense potlood - Chinese Ink

Ecoline stiften

StudioLight - Speciale wensen set in NL

Zwart Karton 

Witte DL Kaart

 

Je kunt natuurlijk met alle soorten kleurtjes werken. Stiften, potlood, aquarel noem het maar op je hoeft niet de ecoline stiften te kopen.

Heb je vragen? Wil je iets weten? Laat dan even een berichtje achter. Barbara of ik helpen je graag verder.

 

Je kunt de mooie AALL & CREATE spulletjes hier vinden!

Tot de volgende keer!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Linda
een jaar geleden

Heel mooi,Theresia๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ