AALL & CREATE - ALL I WANT IS WORLD PEACE

Gepubliceerd op 16 november 2022 om 08:00

Hi, leuk dat je er bent!

 

Vandaag weer een art-journal banner. 

 

Miss DEE in de bocht, zo leuk deze stempels. Het is Bobbie Dee #761 en Pageant Dee #766.

Ik heb eerst van Mixed Media papier een banner geknipt. Hier heb ik met acrylverf en oxide inkten een achtergrond gemaakt. Daarna heb ik met paste wat strepen op de achtergrond aangebracht. De randen heb ik bewerkt met Oxide inkt.

 

De Miss Dee poppetjes heb ik gestempeld met Versafine Clair Nocture inkt en ingekleurd met kleurpotlood. Met een zwarte fineliner heb ik de Pageant nog mooie wimpers gegeven. Het knippen was eigenlijk wel makkelijk ondanks de dunne benen.

Daarna heb ik het huisje de boom en de wolk gestempeld en ingekleurd. Deze stempels komen uit de set On Cloud Nine #577. Alle figuurtjes heb ik op de banner een leuk plekje gegeven en daarna vastgeplakt. Het tekstje komt uit de Pageant Dee set en is echt superleuk. Alle kleine tekstjes bij deze stempels zijn zo grappig. Er komen nog meer van deze banners aan. Helemaal leuk deze stempels. 

Trek je Miss Dee stempels uit de kast en maken maar :) Heb je er nog niet.. vraag er dan voor de sinterklaas of kerst. Ze zijn zo leuk geprijsd. Je vindt ze hier in de winkel van stamptable.nl .

 

Wat heb ik gebruikt:

 

Mixed Media Smooth cardstock - creamotion

Acrylverf

Sponsjes

Stencils

Miss Dee #761 en #766

On Cloud Nine #577

Niet machine om de tekst vast te nieten.

Kleurpotloden of stiften.

 

Heb je toch nog vragen? Laat dan een berichtje achter of neem contact op met Barbara van Stamptable.nl.

 

Kom jij ook naar Rijswijk? Een superleuke beurs in de Broodfabriek. CREAWEEKEND <-- volg deze link en krijg korting op je kaartje. Misschien zie ik je daar op zaterdag wel!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Linda
een jaar geleden

Superleuk!! 😍