CRAFTERS COMPANION - YOU ARE SPOOKTACULAR

Gepubliceerd op 24 oktober 2022 om 08:00

Hi, leuk dat je komt kijken!

 

Vandaag maandag! een bonuskaartje.

Volgende week maandag is het Halloween. Steeds meer mensen verkleden zich of gaan gezellig snoepjes langs de deur ophalen. Misschien wil je nog een snel kaartje maken of labeltjes voor aan de snoepjes.

 

De oplossing is echt zo leuk Crafters Companion heeft kleine craft kits voor een onderwerp. Ik gebruik deze week de Haunted House craft kit. Alles wat je nodig hebt zit er in. Een supergave embossing mal met spinnenweb, een stempelsetje, een stencil met wel heel veel keuze en 2 dies voor je snijmachine.

 

Vandaag laat ik kaartje 1 zien en woensdag kaartje 2. Je hebt nog ruim de tijd om wat leuks te maken als je vandaag dit of een ander setje besteld.

 

Wat heb ik gemaakt!

De basis is wit karton. Dit heb ik embossed met de spinnenweb embossingfolder. Het muisje heb ik gestempeld, ingekleurd en daarna uitgeknipt. Het huis op de achtergrond heb ik uitgestansd en geplakt. De tekst is gestempeld op wit karton en daar heb ik labeltje van geknipt en met een draadje door de kaart vastgemaakt. Daarna heb ik alles op de kaart geplakt een zwarte mat eronder en alles op een witte kaart geplakt. 

 

Dit is een eenvoudige kaart ook voor een beginner te maken.

Heb je vragen ? Zet ze hieronder. Wil je het setje bestellen? Hier de link naar de winkel! https://www.stamptable.nl/c-6610140/halloween/

Reactie plaatsen

Reacties

Linda
2 jaar geleden

Cute😍